Halvvejs i graviditeten – En ubehagelig overraskelse 😬

I dag er jeg præcis halvvejs igennem graviditeten (20+0) og som en lille overraskelse, har jeg netop i dag fundet ud af en af de lidt mere øv-agtige sideeffekter ved at være gravid 😬 En af de ting som ingen rigtig taler om, men som flere faktisk oplever – i hvert fald i følge min læge!

I starten af ugen var jeg oppe hos min

læge for at blive tjekket for kønssygdomme – For JA for faen, jeg har så sandelig et sexliv, selvom jeg er gravid og single 😉😄
Halleluja, både blodprøver og podning kom tilbage med fine resultater, Jeg fejler nul-og-niks! Eller det vil sige, jeg har i hvert fald ingen kønssygdomme, men et eller andet er der altså galt🙄

Det klør, og det klør faktisk helt sindssygt! Ja, jeg taler om for neden, og her mener jeg ikke under fødderne! Og jeg er ved at blive vanvittig, så jeg fik en akut tid hos min læge igen i dag.

Jeg har aldrig fejlet noget der nede, eller okay, måske en gang da jeg var 20, havde jeg vidst nok en gang klamydia, men hvem har ikke haft det!😄 Jeg har ellers aldrig haft problemer med mit underliv, ikke en gang så meget som en gang blærebetændelse, så jeg aner vitterligt ikke, hvordan sådan nogle gener føles der nede!

Jeg fik lavet en podning og som det første tjekkede min læge for svamp – Og Jeps, min læge ramte plet i første forsøg. Det er åbenbart über normalt at gravide får svamp i “konen” og ofte flere gange under graviditeten.
Har nu fået en pille jeg skal tage i aften, og om et døgns tid skulle det gerne være forsvundet.

THANK F**KING GOD! Så slipper jeg snart for dette kløe-helvede…🤪

En lille bøn…. 🙏🏼

Kære med-gravide og jer kvinder der allerede har født, vær søde at dele også de lidt klamme nedturs-agtige informationer omkring graviditet og fødsel med os andre, så kommer det måske ikke som en totalt ubehagelig surprise på en ellers dejlig solskinsdag 😉

8 comments / Add your comment below

 1. Jeg sender gerne min lille bog, med alle de nederen ting jeg oplevede under min graviditet, som ingen havde optalt mig om kunne forekomme 😳

 2. Da jeg var i slutningen af begge graviditeter, fik jeg vildt meget klamt udflåd.
  Mange får også fornøjelsen af hæmorider og forstoppelse.
  God fornøjelse 😜

  1. Se det er noget jeg aldrig har hørt om før! Tak for input🙏🏼 Det er da super vigtig viden, så man undgår at gå i panik 😬
   Knibe øvelserne prøver jeg at huske dagligt😉

 3. Så er der hæmorider i flertal, næseblod, blærebetændelse (som man sjældent mærker noget til, men er ret farligt) Åreknuder (og blodårer som laver plamager rundt på benene)
  Pyh, er der snart mere… der er også graviditets kløe som du skal reagere på med det samme, svækket syn og feber. (Men det er ik über normalt)

  1. Hej Nille

   Tak for gode input🙏🏼
   Hold da magle, der er en del at holde øje med og se frem til😬

   Hvis man ikke mærker blærebetændelsen, hvordan skal jeg så opdage det?🤔

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.