Lidt om mig…

Hej og velkommen til min blog Lines lille liv.

Jeg hedder Line og er 32 år.

Min baggrund for at oprette denne blog er egentlig rimelig enkel.  Jeg ønsker mig et barn højere end noget andet i denne verden, men da jeg ikke altid har været så heldig med kærligheden (single i 4,5 år), har jeg valgt at blive insemineret med en sæddonor og få et barn med mig selv.

I beslutningsprocessen omkring at træffe dette altafgørende valg, havde det været rart at kunne følge andre kvinders tanker, følelser og oplevelser omkring dette, men jeg manglede et sted, en blog eller lignende at kunne finde frem, når jeg havde brug for andres tanker eller svar til mine spørgsmål.

Derfor besluttede jeg mig for at starte denne blog i håbet om, at den kan virke som en slags dagbog for mig selv, da det kan være rart at skrive nogle af de følelser og tanker ned jeg går og tumler med, og samtidig håber jeg da, at jeg måske kan hjælpe andre piger/kvinder der står i samme situation som jeg selv.

Jeg glæder mig til at komme i gang.

I må endelig komme med spørgsmål og kommentarer, enten her på siden eller til min blog-mail lineslilleliv@gmail.com og så vil jeg prøve at svare, så godt jeg overhovedet kan. 

De aller kærligste hilsner

Line

P.s. Jeg bliver desværre nødt til at være nogenlunde anonym, da mit arbejde ikke ved, at jeg skal til at starte i denne fertilitetsbehandling.