Kærlighed til pakkeløsningen

Efter jeg har fået Vilda, har tanken om mænd, sex og kærlighed været ret fjern. Men de sidste par dage har tankerne været fyldt med et håb om at finde en mand og kærligheden igen. Jeg savner kys og nærvær – Og jeg savner virkelig en mand!

ELSKER The Holiday😄

Om det er den søde juletid der spiller ind, skal jeg ikke kunne sige, men det gør det bestemt ikke bedre, når man som jeg “æder” den ene pladder romantiske julefilm efter den anden råt!🙈

Men er det overhovedet muligt at finde kærligheden, når jeg nu er blevet en pakkeløsning??

Det har aldrig været nemt for mig at finde kærligheden, og jeg kan godt frygte, at jeg nu har gjort det endnu sværere for mig selv, ved at have taget valget om at blive alenemor.

Selvom overskuddet måske ikke er der helt endnu til at begive mig ud i et seriøst forhold, så ville det da alligevel være rart at vide, at muligheden stadig er der ude et sted, til når den tid kommer. Men hvor finder man en mand der tør og vil give sin kærlighed til en alenemor? Er det en bestemt type mand man skal lede efter? Og vil jeg mon nogensinde finde en mand, som jeg synes er god nok til at få lov at blive en del af Vildas liv?

Når man som jeg ikke har haft særlig mange kærester, så antager folk hurtigt, at det er fordi jeg er super kræsen. Dette er noget værre vrøvl, og jeg bliver ærligt talt dødhamrende irriteret, når jeg får slynget den sætning i hovedet! Jeg kan dog godt mærke, at der nu er kommet lidt flere krav til en kommende kæreste, og det gør jo bestemt ikke søgen efter kærlighed nemmere. Men min Vilda skal jo ikke møde Hr. hvem-som-helst. En mand der skal lukkes ind i både mit og Vildas liv, skal være noget ganske særligt, for ellers er jeg tilbage ved udgangspunktet – Og så klarer jeg/vi det helt fint alene.

Jeg håber inderligt, at jeg en dag finder en mand, der vil give al sin kærlighed til vores lille pakkeløsning. Og til gengæld vil Vilda og jeg kunne give ham dobbelt op på kærlighed tilbage❤️

 

 

2 comments / Add your comment below

 1. Åh du ser de samme pladder romantiske julefilm som mig😆❤️ Og hvorfor gør vi det?!
  Jeg forstår godt dine tanker omkring kærlighed og en mand i livet. Især nu hvor du har Vilda for det vil da også være dejligt at kunne dele det med ham. Jeg er sikker på der er masser af mænd til singlemødre, og han er også far. En klog kollega har sagt til mig, at han går langt udenom kvinder som mig, fordi jeg er 38 single og uden børn, for han er færdig med at få børn. Han leder efter en med barn/børn. Så bare rolig, der er masser af dem🤞🏼

  1. 😄Jeg ved det heller ik’, det er jo total selvpineri!🙈
   Jeg håber du har ret❤️
   Det kan jeg måske godt se logikken i – Kan jeg lige få ham din kloge kollegas nr. ?! 😂💘

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.