10 gener før termin

Her dagen før termin er min utålmodighed næsten uudholdelig, men det er altså ikke kun fordi jeg glæder mig helt vanvittigt til at møde Lille strå. I løbet af den sidste uge eller to er der nemlig opstået flere graviditetsgener, som jeg snart ikke kan holde ud at skulle gå med ret meget længere!

Lettere misfornøjet type!

Se listen af gener nedenstående, og se om du kan nikke genkendende til bare lidt af dem🤷🏻‍♀️

  1. Vågner midt om natten og er lys vågen i 2-3 timer før jeg falder i søvn igen
  2. Vågner hver gang jeg skal vende mig fra den ene til den anden side, fordi det gør decideret ondt
  3. På grund af den afbrudte søvn, føler jeg mig hele tiden slatten i løbet af dagen
  4. Har svært ved at dosere min mad, for nogle gange kan jeg spise et normalt måltid, og andre gange får jeg det ret dårligt efter at have spist bare lidt – Tror det er det der hedder Halsbrand
  5. Det spænder og gør konstant lidt småondt i kanten under min tunge mave
  6. Jeg kan ikke gå særlig langt mere, en tur ud at handle er mere end rigeligt, for det giver sådan nogle virkelig ubehagelige jag op igennem tissekonen når jeg går
  7. Der er tydeligvis noget der presser voldsomt på min blære, for det føles meget ofte som om, at jeg skal tisse helt vildt, men når jeg så sætter mig ud, kommer der jo nærmest kun 3 dråber
  8. Jeg føler hele tiden, at jeg skal gå og spænde op i bækkenbunden, ellers føles det som om, at der er en bowlingkugle på vej ud!
  9. Nogle gange bliver jeg i tvivl om jeg spænder op fordi jeg holder på “bowlingkuglen” eller fordi jeg egentlig skal tisse, dette har resulteret i, at jeg nu har sjattisset lidt i mine bukser et par gange!🤦🏻‍♀️
  10. Har fået ekstra meget udflåd, så jeg konstant må gå med trusseindlæg – Men det har så heldigvis reddet tis-situationen fra ovenstående!

For filan hvor er det bare IKKE fedt at være gravid længere, så selvom jeg har frygtet fødslen, så er jeg virkelig også bare nået til et punkt, hvor jeg tænker FUCK IT, lad den fødsel komme an og lad mig please få det her overstået!🙍🏻‍♀️

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.