First World Problems🙈

Arhmen for filan, kæmpe First World Problems🙈

Hele denne lange skønne sommer, har jeg jo bare rendt rundt i mine Birkenstock sandaler, og godt nok lagde jeg da mærke til, at de begyndte at sidde lidt stramt, så jeg måtte spænde dem lidt ud, men det var først for par uger siden, da jeg skulle finde mine efterårs støvler frem, at jeg fandt ud af, at jeg er vokset fra en lille str. 38 til en nu str. 39! 😲
Jeg kan simpelthen ikke passe mine sko mere, kun mine sneakers, da de er i stof og kan gi’ sig lidt.

Men intet er jo så skidt, at det ikke er godt for noget, så det gav mig jo en fuldstændig legitim grund til at shoppe nye støvler – Øv hvor trist at jeg blev nødt til at købe nyt var!!😜

Jeg ved selvfølgelig godt, at der er en chance for, at jeg får mine “normale” fødder tilbage, men det er jo langt fra sikkert, og det sker jo i hvert fald ikke lige med det samme.

Planen var, at jeg skulle finde et par

Biker boots, dem kan jeg simpelthen ikke undvære, og så skulle jeg finde nogle lækre varme og forede boots til de lange gåture med barnevognen, som jeg skal ud på her i efterår/vinterperioden.🍁🍃☔

Jeg fandt 3 fine par hos Zalando, men jeg kunne virkelig ikke vælge, så jeg endte med at bestille alle 3 par hjem, og så var planen, at jeg SKULLE sende et par tilbage, men nu kan jeg slet ikke beslutte mig!

Biker støvlen beholder jeg, men jeg ved simpelthen ikke hvilket par af de varme støvler jeg skal beholde!🤷🏻‍♀️ De sorte er super lækre og matcher jo det meste tøj, men de grå er varmest, er så lækre bløde at have på nærmest som sutsko, og så går de vel egentlig også meget godt til det meste tøj!

What to do??
Er det mon dumt at beholde alle 3 par? – de var jo egentlig ikke så dyre🙈💸💸💸

Måske jeg skulle sende mit dilemma ind til Mads & monopolet!😄

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.