Højgravid til fest

I går var jeg til gammel klassefest med min gamle 10. Klasse, det var virkelig sjovt, men det var også en anderledes fornøjelse når jeg nu er højgravid! Og så er det altid så sjovt at se, at stort set alle indtager præcis de samme roller som den gang vi gik i skole, min egen version var måske bare en smule mere afdæmpet, fordi jeg som den eneste ikke drak alkohol.

De var selvfølgelig alle meget nysgerrige omkring mit solomor projekt, og jeg måtte fortælle igen og igen. Alle syntes dog, at det var en mega sej og god beslutning jeg har taget, og nogen virkede nærmest helt fascineret af mit valg. Det skal så også lige nævnes, at de alle lever total familie-leverpostejs-liv, lige på nær mig selv og to andre piger. De bor alle uden undtagelse i hus, har to børn, og har 8-16 jobs. Det må endelig ikke misforstås, for det er jo super dejligt for dem, at det hele bare kører, og at det er sådan de får deres hverdag til at fungere og de virker jo alle så lykkelige, men jeg kunne det virkelig ikke.

Og når jeg hører en gammel veninde sidde og fortælle om, at de lige har brugt 30.000 kr på et nyt hegn – Et f**king HEGN! og i øvrigt skal de også have lavet terrassen, og efter det garagen, så de skal lige et smut forbi banken og snakke om lån og friværdi, så er jeg bare lige en smule ved at brække mig selv i munden!🤪

Jeg blev virkelig mindet om, hvorfor jeg har så svært ved at finde en mand, og det er simpelthen fordi, at jeg ikke magter det der leverpostej-liv, det bliver alt for trivielt, og så er jeg den der er smuttet. Jeg ville virkelig ønske, at det kunne være nok, så jeg måske ville have en smule nemmere ved at finde kærligheden, men det er det bare ikke. Jeg lever jo selv med 8-16 job og det er mere end rigeligt leverpostej til mig! 🙄

Men til trods for vores ret forskellige liv, så havde vi en super skøn aften, der blev virkelig grinet igennem, set gamle billeder og fortalt røverhistorier fra den fedeste 10. Klasse tid.
Ved 22.30 tiden skulle de andre ind til byen og feste videre, og det passede mig glimrende, for graviditets trætheden havde efterhånden taget over, så jeg agerede lige taxa chauffør og svingede et hold ind til den nærmeste Old Irish, og så var det ellers hjem i put’kassen med mig.

Det er altid sjovt med de gammel klassefester og jeg glæder mig allerede til næste gang ❤️

2 comments / Add your comment below

 1. Måske du lige selv skulle blive mor, inden du dømmer andre på deres prioriteter og udseende. Du aner jo ikke, hvad du fabler om.

  1. Hej Schwaner

   Jeg håber da virkelig, at din kommentar er en seriøs joke.

   Jeg dømmer hverken folks prioriteter eller udseende.

   Mht. udseende, så var det jo lige netop mødrene selv der gav mig ros, og sagde at de følte sig meget mor agtige ved siden af. Men jeg kan godt se, at det kunne misforstås på måden jeg fik det skrevet på, så det har jeg faktisk valgt at slette.

   Mht. til prioriteter skriver jeg jo netop, at jeg ville ønske, at jeg kunne leve sådan, men jeg kan jo ikke gøre for, at et sådan liv ikke tilfredsstiller mig. Jeg har stor respekt for, at andre lever som de gør, men jeg skal vel ikke undskylde for, at jeg ikke kan gøre det samme.

   Kh Line

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.