Uge 35 lægetjek👨🏻‍⚕️

I morges var jeg til Uge 35 lægetjek.

Det meste så fint ud og hans vægt viste præcis det samme som min egen vægt viste i sidste uge, så jeg har nu taget lige nøjagtig 16,0 kg på🙈

Puha 16kg det kan ses😄

Mit blodtryk har fra starten af graviditeten været ret lavt, og det er det stadig, så det er han nu ikke så bekymret for.
Til gengæld var min puls temlig høj første måling sagde 128 og anden måling sagde 133. Normalt ville han ikke være så bekymret for det, men fordi jeg er gravid ville han gerne have, at jeg tager på hospitalet og får lavet en EKG, så det har han lavet en henvisning til, så jeg kan tage over og få lavet den i morgen tidlig.
Umiddelbart tænker jeg, at det er lidt hysterisk, min læge ligger nemlig på 4. sal, og med min tykke mave og min efterhånden helt manglende kondi, så tror jeg blot det var trappeturen, som havde fået min puls til at skyde i vejret. Jeg går jo i øvrigt for det meste

med mit Garmin pulsur, og det siger altså ikke, at jeg har høj puls i dagligdagen, men det er selvfølgelig fint nok lige at få det tjekket.

Udover det ville han gerne have, at jeg kom forbi igen en morgen på fastende mave og får lavet en blodprøve og en blodprocent test. Bare lige for at tjekke, om der er sket noget siden jeg fik lavet Glukose belastningtesten for halvanden måneds tid siden. Det med blodprocenten tror jeg vidst nok var fordi, at jeg fortalte ham, at jeg havde været svimmel og følt jeg skulle besvime et par gange.

Til sidst målte han min mave og det tal var lige i normal kurven, men ellers havde han ikke rigtig noget at sige om baby. Vægt vil han ikke gætte på, da han overlader det til jordemødrene. Lidt ærgerligt, for det er jo en af de oplysninger der er mest interessant for mig.

Så alt i alt et ok lægetjek, og jeg regner selvfølgelig med at EKG’en i morgen viser, at alt er helt normalt. Tænker at tage der over i god tid, så pulsen kan nå at falde efter cykelturen😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.