2. Sygedag i min graviditet đŸ€ą

I dag har jeg taget min 2. sygedag fra arbejde i min graviditet. Det er noget som er super grĂŠnseoverskridende for mig, for jeg melder mig normalt aldrig syg!

Det startede i gĂ„r morges da jeg var til fĂždselsforberedelse. Jeg sad pludselig og fik det virkelig dĂ„rligt, kvalme, spĂŠndinger i maven, koldsved og fĂžlte at jeg skulle besvimeđŸ€ą Efter undervisningen var jeg virkelig i tvivl om jeg skulle kĂžre pĂ„ arbejde eller melde mig syg og kĂžre hjem, men da vi har smadder travlt pĂ„ arbejdet tĂŠnkte jeg, at jeg hellere mĂ„tte komme af sted. Det var en smadder dĂ„rlig beslutning, jeg sad og havde det virkelig skidt, men da jeg nu var mĂždt senere, fĂžlte jeg ikke, at jeg kunne gĂ„ fĂžr tid, nĂ„r vi har sĂ„ meget at lave.

Det skal lige siges, at det uden tvivl er min egen skyld, for min arbejdsplads er nu ret cool omkring det, nÄr folk melder sig syge eller har barn-syg osv., sÄ jeg burde bare vÊre gÄet syg hjem!

Jeg lÄ pÄ min sofa hele aftenen i gÄr, og det hjalp da ogsÄ en smule at fÄ slappet af, sÄ jeg blev enig med mig selv om, at hvis jeg her til morgen stadig fÞlte mig det mindste skidt, sÄ ville jeg tage en dag hjemme.

Da jeg vÄgnede kl. 6 i morges, kunne jeg godt mÊrke, at jeg da havde det en del bedre end i gÄr, men stadig ikke helt godt, og jeg tog mig derfor sammen (efter en halv times indre konflikt om for og imod) og fik meldt mig syg fra job.

SÄ nu er jeg rykket ind pÄ sofaen,

drikker hindbĂŠrblad te og ser Go’morgen Danmark.
Og jeg har efterhĂ„nden fĂ„et det okay med min beslutning om at blive hjemme, det er jo ikke kun mig selv jeg skal passe pĂ„ lĂŠngeređŸ€°đŸ»đŸ’ž

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.