2. Sygedag i min graviditet 🤢

I dag har jeg taget min 2. sygedag fra arbejde i min graviditet. Det er noget som er super grænseoverskridende for mig, for jeg melder mig normalt aldrig syg!

Det startede i går morges da jeg var til fødselsforberedelse. Jeg sad pludselig og fik det virkelig dårligt, kvalme, spændinger i maven, koldsved og følte at jeg skulle besvime🤢 Efter undervisningen var jeg virkelig i tvivl om jeg skulle køre på arbejde eller melde mig syg og køre hjem, men da vi har smadder travlt på arbejdet tænkte jeg, at jeg hellere måtte komme af sted. Det var en smadder dårlig beslutning, jeg sad og havde det virkelig skidt, men da jeg nu var mødt senere, følte jeg ikke, at jeg kunne gå før tid, når vi har så meget at lave.

Det skal lige siges, at det uden tvivl er min egen skyld, for min arbejdsplads er nu ret cool omkring det, når folk melder sig syge eller har barn-syg osv., så jeg burde bare være gået syg hjem!

Jeg lå på min sofa hele aftenen i går, og det hjalp da også en smule at få slappet af, så jeg blev enig med mig selv om, at hvis jeg her til morgen stadig følte mig det mindste skidt, så ville jeg tage en dag hjemme.

Da jeg vågnede kl. 6 i morges, kunne jeg godt mærke, at jeg da havde det en del bedre end i går, men stadig ikke helt godt, og jeg tog mig derfor sammen (efter en halv times indre konflikt om for og imod) og fik meldt mig syg fra job.

Så nu er jeg rykket ind på sofaen,

drikker hindbærblad te og ser Go’morgen Danmark.
Og jeg har efterhånden fået det okay med min beslutning om at blive hjemme, det er jo ikke kun mig selv jeg skal passe på længere🤰🏻💞

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.