Et par graviditets off dage😑

I weekenden begyndte jeg at mærke følelsen af, at der ligesom er for lidt plads inde i maven, det spænder og den føles tung. Jeg har ellers ind til nu virkelig nydt min graviditet, det har været nemt, og jeg føler mig faktisk ret smuk med den store mave🤰🏻

Søndag kunne jeg godt mærke, at jeg var lettere små-irritabel, og det bliver bestemt ikke sjovere i denne varme, vi har her hjemme for tiden.

Mandag arbejdede jeg over en del timer og tog direkte videre hjem til middag med veninderne. Det var måske også lidt fjollet, når jeg havde det sådan. Var helt flad, ingen energi og burde egentlig nok have taget hjem og slappet af i stedet.
Om natten vågnede jeg flere gange fordi jeg lå på ryggen, og det føltes som om min tunge mave pressede ned på alle mine organer så det gjorde ondt og jeg fik kvalme, så nu kan jeg kun sove på siden. Hvilket resulterer i, at jeg vågner en gang i timen og skal skifte side og sørge for at have min graviditetspude med om på den anden side.

I går tirsdag gjorde jeg så, altså for mit vedkommende, noget ret vildt! – Jeg tog min første sygedag i min graviditet og blev hjemme på min sofa hele dagen. Det lyder måske ikke så vildt, men jeg har nu arbejdet i DR i 6,5 år, og jeg tror, at jeg ca. sammenlagt har én uges sygdom.
Så at melde mig syg, er ret vildt for mig må du forstå☺️
Anyway, det var lige hvad min krop trængte til, kvalmen og den meget spændte følelse i maven forsvandt i løbet af dagen, og til trods for at jeg kun havde brugt dagen på at ligge og slappe af, så var jeg vildt træt og gik allerede i seng ved 19.30 tiden.
Jeg vågnede godt nok flere gange, pga. det med at jeg skal skifte side, men da jeg vågnede i morges, følte jeg mig udhvilet og klar til at tage på arbejde.

Tror måske at min krop prøvede at sætte mig lidt på plads og at få mig til at sætte farten lidt ned, for pga. at min graviditet er gået så nemt og smertefrit ind til nu, så har jeg bare kørt på fuldstændig som jeg plejer med lange arbejdsdage, aftaler hver dag efter arbejde, hvis ikke aftaler så direkte videre og ordne diverse praktiske sager, og det er jo gået fint, ind til nu altså😬
Men må jo nok erkende, at energiniveauet ikke helt har været til at kunne gøre det samme, så måske jeg skal til at lytte lidt mere til, hvad min krop beder om, og det er tydeligvis flere dage på langs på sofaen – Nemt skulle man mene, men ikke for mig, så det skal der arbejdes lidt på i det næste stykke tid💕

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.