Mor-datter forholdet ❤️

Forleden aften var min mor og jeg alene ude og spise, og bagefter en tur i Tivolis Glassal og se “Mor og far sidder i Grøften”. Jeg havde givet hende denne mor-datter aften i 70 års fødselsdagsgave, og vi havde en skøn aften🧡

Mit forhold til min egen mor er rigtig fint, men vil da ikke lægge skjul på, at det sagtens kunne være bedre.

Vi er meget forskellige, og vi misforstår derfor ofte hinanden. Jeg minder utrolig meget om min far, både i udseende, et lidt stort temperament og selvstændighed. Hvor imod min mor er mere blød i det, følsom og konfliktsky.
Vi kan faktisk næsten ikke have en samtale uden, at min mor føler, at jeg er efter hende, eller snerre af hende. Tilgengæld føler jeg ofte, at hun taler til mig, som om jeg stadig er et barn, og hun ikke anerkender mig for den selvstændige kvinde jeg i virkeligheden er.
Jeg ses med mine forældre nogle gange om måneden, for vi er bestemt ikke typerne der render hinanden på dørene, og hvis vi taler i telefon, er det for at aftale noget, ikke bare for at sludre.Vi er ikke særlig tætte, og jeg fortæller aldrig min mor de personlige ting, det bruger jeg mine veninder til i stedet. Ikke fordi jeg ikke ville kunne, og min mor ville sikkert elske, hvis jeg brugte hende mere, men det har jeg bare aldrig gjort. Ingen af mine forældre kommer

Min mor og mormor længe før der var tænkt på mig

fra familier, hvor man var tætte med sine forældre, og ordet elsker er heller ikke noget der er blevet brugt. Jeg tror måske min bror og jeg har hørt ordet elsker fra vores forældre et par gange, men så bliver det næsten mere akavet.

Nu skal det selvfølgelig ikke lyde helt frygteligt, for selvom vi måske aldrig har hørt dem sige, at de elsker os, så tror jeg bestemt ikke vi har været i tvivl om, at vi er elsket, og vi har altid brugt både kys og kram med begge vores forældre når vi ses.🤗

Alligevel kan jeg ikke lade være med at tænke, at jeg virkelig gerne vil have et tættere og anderledes forhold til min egen datter. Jeg vil fortælle hende hver dag, at jeg elsker hende, jeg vil kramme og kysse på hende altid, også når hun synes jeg er skide irriterende som teenager 😉 og jeg vil prøve så vidt muligt at opdrage hende til at hun kan fortælle mig alt. Selvfølgelig ved jeg jo godt, at hun også vil komme til at bruge sine veninder, og at nogen ting forbliver hemmelige for mig som mor, vi skal jo ikke være veninder. Men jeg håber inderligt, at hun vil bruge mig en del mere, og at vores bånd bliver noget tættere, end mit eget forhold til min mor.❤️

Hvad gør I for at skabe et godt og tæt forhold til jeres børn?🤷🏻‍♀️

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.