Frygter fødslen

Selvom jeg indtil videre har haft den nemmeste og dejligste graviditet, så har jeg konstant en frygt i baghovedet. Jeg har virkelig prøvet at skubbe tanken væk, men kan godt mærke at jo længere i graviditeten jeg er kommet, jo oftere dukker tanken og frygten op.

Jeg er nemlig Møg bange for at skulle føde!

Som i VIRKELIG bange. Når jeg lader tankerne løbe, så får jeg pisket en hysterisk stemning op i mit hoved, og jeg begynder næsten at tude, hvis ikke jeg får stoppet tankemyldret😭

Ser ellers ikke mig selv som en bange type, og har som regel Pippi Langstrømpe indstillingen “Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt finde ud af”, når jeg skal prøve nye ting. Men det gælder så åbenbart ikke lige med det her fødselsshow!
Jeg har nu heller aldrig brudt mig om at se fødsler i fjernsynet, hvor andre piger ofte synes det er spændende og Sååååå smukt, når der kommer nyt liv til verden, så synes jeg helt ærligt, at det er møg ulækkert og slår hurtigst muligt væk, så hellere en creepy film som Saw, det ved man squ hvad er.

Der er ingen tvivl om, at en naturlig fødsel ikke kommer på tale her. Jeg skal dopes og druges med ALT der er muligt – stod det til mig og man kunne, så tog jeg gerne en fuld narkose! 😵
Det mærkelige er, at selvom jeg er så sindssygt bange, så ser jeg slet ikke et planlagt kejsersnit som en mulighed. Tror min stolthed arbejder lidt imod min frygt, jeg mener, der fødes jo børn rundt om i verden hvert minut, og hvis alle andre kan føde ud af deres lille – ALT FOR LILLE – revne, så kan jeg fandeme også!😩

Mit natbord pt.

Jeg ville smadder gerne på kurset fra Smertefri fødsel, men synes desværre ikke jeg lige har 2.300 kr. i budgettet😞 Har i stedet lige lånt min venindes bog fra Smertefri fødsel, og håber at den måske kan give mig lidt ro i sindet, når jeg får læst lidt mere i den.

Og ja, bare at skulle skrive det her, har gjort at jeg nu sidder med tårer i øjnene, håber virkelig at læsning og snak med jordemoder kan hjælpe lidt på frygten😔

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.