Navne??🤷🏻‍♀️

Der har været ret stille på bloggen længe, men det er egentlig bare fordi, at det hele går så godt🤗 Maven er

vokset og blevet en fin lille baby-bule, men ellers er der ikke sket det store i graviditeten hverken fysisk eller psykisk, som jeg syntes var synderligt vigtigt eller interessant at skrive om…

Navne er dog noget jeg tænker en del over, det er bare stadig lidt svært, når jeg endnu ikke kender kønnet. Regner dog med at få lavet en kønsscanning om en uges tid (uge 19).

Vil I høre en hemmelighed?☺️ – Jeg har faktisk haft en navneliste på min telefon til både drenge og piger siden 2012! 😄 Hvem sagde SKRUK TYPE!!

Listerne er blevet opdateret løbende, nye navne er kommet til og andre navne er blevet slettet igen. Igennem flere år lå Elliott og Elvira som mine klare favoritter, men i løbet af de sidste måneder er jeg pludselig blevet i tvivl, og tror måske andre navne ligger højere på listen nu.

Nedenstående kan I se billeder af mine lister, som de ser ud i skrivende stund. Navnene står ikke i rangeret orden, de nyeste står blot øverst😊 Men i morgen kan listerne allerede se anderledes ud igen, og når Lille Strå en gang kommer til efteråret, har listen nok nået at ændre sig 100 gange mere, og måske synes jeg slet ikke at Lille Strå ligner en fra min liste, når jeg kigger på ham/hende aller første gang, og så finder jeg måske på noget helt andet. Tror dog ret sikkert at jeg kan sige, at navnet bliver i den lidt gammeldags genre🤗

Hvordan fandt I på navnet til jeres barn/børn ?😍

Håber I nyder pinsen og det dejlige vejr.
Lækker lørdag aften til jer alle 😘

3 comments / Add your comment below

 1. Hehe da jeg/vi fandt ud af jeg var gravid, skrev jeg også navne ned på min tlf. Et par af navnene havde jeg dog tænkt i forvejen, til hvis jeg en dag skulle have et barn. Nå men to dage efter jeg havde født, og vi var på hospitalet for at få taget høreprøve på datteren, foreslog min kæreste navnet Liv.
  Havde ikke overvejet det navn selv, og synes ikke det sagde mig så meget lige umiddelbart.
  Et par uger efter tænkte jeg alligevel over navnet..og det endte så med, at hun skulle hedde Liv 😁.
  Så efter at have spekuleret over en masse navne i løbet af graviditeten, endte det med at blive et helt andet navn 🙂 og nu kunne jeg bare slet ikke forestille mig, at min datter hed andet end Liv.

  1. He he det er præcis sådan jeg forestiller mig at det ender!😄 Altså med et navn der aldrig har stået på min liste…

   Liv er nu også et rigtig sødt navn, så godt valgt af din kæreste ☺️❤️

 2. Flotte navne du har fundet!!
  Jeg har selv tre drenge, min store dreng fik jeg alene da jeg var 16 år han hedder Valdemar og jeg skal lige hilse og sige at folk grinede af mig dengang, (16 år siden) de synes det var det var gammeldags og grimt, men jeg var ligeglad, jeg var sikker på at hvis det blev en dreng skulle han hedde Valdemar og pige Ingeborg.
  Min mellemste hedder Karl Anker og hvis han var blevet en pige skulle det ha været Gerda Cecilie (efter min mands mormor og farmor) Min yngste hedder Johannes efter min morfar og hvis han var blevet en pige skulle han hedde Dagmar, min mand og jeg drømmer om at få en lille jas mere (har prøvet over 4 år nu😳)og hvis det bliver en pige tror jeg hun skal hedde Hedvig og dreng Hans Kristian(min mand er ikke helt overbevist endnu😁)
  Held og lykke med din jas❤️

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.