Yoga for gravide🧘🏻‍♀️

Ved godt bloggen har været lidt stille på det sidste, men trætheden har fuldstændig taget overskudet fra mig, så SoMe og bloggen har altså ikke haft første prioritet de sidste par uger… Alt går ellers fint, tror jeg i hvert fald nok, har stadig ingen andre symptomer end træthed, og jeg er heller ikke rigtig vokset, så nogle dage kan jeg blive helt bange for, at det er gået helt i stå der inde. Skal heldigvis til nakkefoldsscanningen på mandag, hvilket jeg glæder mig til, så jeg kan få afklaret, at alt er som det skal være.
I dag er jeg i 13. uge (12+4).

I dag har været en rigtig god dag. Startede formiddagen med at cykle ud til Ørestaden for at besøge en veninde og hendes lille nyfødte pige kun 14 dage gammel. Hun var så petite og fin, blev helt blød om hjertet. Så hyggede vi nogle timer og spiste dejlig frokost, som jeg havde taget med over fra Palæo i Fields. Mums 😋

Bagefter cyklede jeg fra Ørestaden ind til Frederiksberg, har nemlig meldt mig til gravid yoga hos Hélt Gravid og havde min første time i dag. Det var smadder dejligt, instruktøren var virkelig sød og rigtig god til at forklare stillingerne, og hvordan de kan bruges under veerne og selve fødslen. Der var en hyggelig atmosfære, vi kunne max være 12 på holdet, og der var bare noget ret skønt over at være i et rum, hvor alle er gravide (dog ikke instruktøren ☺️) så man ligesom er i samme båd, og har samme udgangspunkt🤰🏻
Som en start har jeg købt 3 gange, lige for at se, om det er noget for mig, og om jeg ønsker at fortsætte. Men ud fra mit første besøg i dag, forventer jeg helt bestemt at melde mig fast ind og så evt. gå to gange om ugen på deres drop-in hold, når det lige passer. Jeg glæder mig allerede til at skulle der ind igen på onsdag🧘🏻‍♀️

Nu er jeg så cyklet hjem fra Frederiksberg til Amager igen, og kan godt mærke at energien er ved at være brugt op for i dag. Har fået cyklet en del km og været til yoga, så nu kan jeg vidst godt med god samvittighed smide mig på sofaen resten af dagen og spise chokolade 😋

Sidste weekend tog jeg en tur alene i svømmehallen, der har jeg ikke været i flere år, men jeg har længe haft lyst. Følte mig egentlig ret sej over at jeg gjorde det alene, men det var helt okay, og det var virkelig skønt. Og jeg har tænkt mig at gøre det igen i morgen tidlig.🏊🏻‍♀️

Jeg ved godt, at man skal undgå at lægge for mange planer, da man hurtigt kan skuffe sig selv, men jeg gad altså virkelig godt at gå til yoga to gange om ugen og så en tur i svømmehallen en gang om ugen. Det skal dog på ingen måde føles som et pres, og hvis overskudet ikke er der, skal jeg være god til at sige til mig selv, at det er helt okay at springe over! Heldigvis er jeg jo så småt på vej ind i anden trimester, så trætheden skulle jo efterhånden gerne begynde at forsvinde lidt igen, og så håber jeg meget at overskudet vender tilbage 💜

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.