Tryghedsscanning

I dag valgte jeg at tage en tur ind på LilleLiv scanningsklinik (meget pudsigt navn, når man tænker på min blogs navn☺️) og få lavet en tidlig scanning også kaldet en tryghedsscanning. Var det hysterisk? Måske…🤷🏻‍♀️ Var det fjollet? Muligvis…🤦🏻‍♀️ Var det den bedste løsning for mig? ABSO-FUCKING-LUTELY!🙆🏻‍♀️🙌🏼

Jeg har i den sidste lille uges tid gået og blevet mere og mere bekymret.. Som gravid læser man, eller jeg gør i hvert fald, side op og side ned på nettet, jeg har 3 app’s der fortæller mig om babys og min udvikling, den ene sender mig i øvrigt en mail HVER morgen med nyt om baby og mig, og så hører man jo på alle dem som har været gravide før.. Dette har resulteret i, at jeg følte mig bombarderet med oplysninger om symptomer jeg burde føle og mærke på nuværende tidspunkt, og alle jeg møder, som kender til min graviditet spørger også som det første, om jeg kan mærke noget – cravings, kvalme, ømme bryster, humørsvingninger, anderledes udflåd, manglende eller ekstra sexlyst osv. Problemet er bare, at jeg intet kan mærke eller se! Jeg har jo ellers lidt af rigtig meget træthed, men det er også så småt ved at forsvinde, så jeg blev pludselig bekymret for om der var noget galt, enten med mig eller Lille Strå😞 Jeg synes nemlig aldrig, at jeg læser eller hører om dem, der slet ingenting mærker i første trimester, hvilket faktisk kunne være rigtig rart at få oplyst er ganske normalt.

I en lille uge har jeg gået og været bekymret, og jeg kunne godt mærke, at det udviklede sig til mere og mere frygt. Jeg har ikke rigtig fået snakket med nogen om det, for jeg vidste måske godt, at det kunne virke lidt hysterisk, og hvem gider egentlig være hende den gravide hystade🤦🏻‍♀️ I går aftes besluttede jeg derfor, at jeg i dag efter arbejde ville cykle ind på LilleLiv klinikken, som ligger på H.C. Andersens Boulevard lige ved Langebro og få lavet en tryghedsscanning, så jeg kunne få ro omkring det.

OG jeg fortryder ikke et sekund, at jeg valgte at gøre det, og det har klart været alle pengene værd! Nøj hvor var det bare en lettelse at se det lille hjerte slå, og få af vide, at alt var helt perfekt og i skønneste orden. Jeg tror måske endda, at jeg har været mere bange, end jeg har ville indrømme over for mig selv, for denne gang hulkede jeg ikke kun, jeg tudede og tårerne trillede ned af kinderne på mig, selv klinikdamen som scannede mig, blev helt rørt, fordi hun tydeligt kunne se hvor lettet jeg blev. Hun var i øvrigt sådan VIRKELIG sød, gav sig god tid, scannede mig først på maven, hvor hun sagtens kunne se at det hele var fint, men fordi det ikke var så tydeligt for mig, valgte hun også at scanne mig indvendigt, som gav nogle meget mere klare billeder. Hun forklarede mig omhyggeligt alt hvad vi så på skærmen, og tog 25 billeder, 1 video og en lydoptagelse af Lille Strås hjerterytme ❤️ Ville ønske hun kunne være min vejleder igennem hele mit graviditetsforløb, for hold nu op hvor var hun bare et behageligt menneske – Og altså ikke kun fordi hun sagde at Lille Strå var helt perfekt 😄
Udover at alt var som det skulle være, så viste rapporten at terminsdato stadig holder stik, jeg er i dag 9+0 og terminsdatoen er stadig 23. Oktober 🍁

Da jeg gik der fra var jeg så lettet og lykkelig😍 Solen skinnede og jeg valgte at trække cyklen hjem og nyde det skønne vejr. Hvis nogen har bemærket mig, må de have tænkt, at jeg var dybt nyforelsket eller sådan noget, for jeg har helt sikkert lignet en lalleglad idiot, sådan som jeg gik og smilede for mig selv. – men jeg følte mig squ næsten også helt forelsket! Om det er forårsfornemmelser i det smukke vejr, eller om jeg allerede er ved skabe et form for forelskelsesbånd til Lille Strå, skal jeg ikke kunne sige, men lige nu er jeg FUCKING LYKKELIG 💕

5 comments / Add your comment below

 1. En tryghedsscanning er aldrig fjollet <3
  Jeg blev også helt overvældet, da alle begyndte at fortælle deres bekymringer osv. Jeg gik helt ned med flaget, og jeg burde helt klart have taget til scanning.
  Godt at lille Strå og mor har det godt! Det er det vigtigste.

  1. Hej Viktoria 💕
   Nej har også fundet ud af nu, at det slet ikke er fjollet. Det gav mig simpelthen så meget ro efterfølgende..
   Ja du skulle klart have gjort det, hvorfor valgte du det fra? – Hvis jeg må spørge..
   Tak❤️

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.