Nu ved mormor og morfar det også💕

Sidste onsdag kom jeg hjem fra Thailand, det første jeg gjorde, da jeg kom ind af døren var at tage en ny graviditetstest. Jeg har simpelthen været så bange for, og er det stadig lidt, at jeg skal miste det, endnu før det overhovedet er blevet til noget 😦 Heldigvis viste testen med det samme, at jeg stadig er gravid 😊

Det er virkelig mærkeligt, jeg var sikker på, at jeg ville føle et eller andet, altså ikke sådan fysisk, mere sådan følelsesmæssigt… jeg troede, den dag testen ville vise sig at være positiv, at jeg ville føle mig mere lykkelig eller i hvert fald bare anderledes, men sådan har jeg det slet ikke… Det må endelig ikke misforstås, for jeg er virkelig glad og lykkelig over at jeg er gravid, men jeg tror bare ikke helt, at det sådan rigtig er gået op for mig endnu, så nogen gange kan jeg helt glemme det agtigt. Jeg kan jo hverken se eller mærke noget, og jeg har heller ikke rigtig nogen symptomer, måske lidt træthed, men det kan jo ligeså godt være af at vende tilbage på arbejde efter 3 ugers ferie. Jeg føler mig heller ikke rigtig sulten, men kan alligevel sagtens spise, når jeg så skal. Så lige nu har jeg det lidt svært ved at forholde mig til, at der faktisk vokser noget inden i mig lige nu🤷🏻‍♀️

Uanset om det er svært at forholde sig til, så er jeg rigtig glad og selvfølgelig ville jeg gerne dele den glæde med mine forældre, som jo ingenting har vidst om fertilitetsbehandling eller noget.

Søndag aften havde vi aftalt familiemiddag ude hos de gamle. Jeg var død nervøs under hele middagen, for jeg havde planlagt at sige det med en gave efter maden. Jeg havde købt fjollede Thailands-gaver med hjem til min storebror, svigerinde og hendes teenage søn, dem gav jeg først og det var så fint, så troede mine forældre jo at deres fællesgave også var noget tosset fra Thailand, men i stedet fik de bogen “De bedste bedsteforældre” og uden på havde jeg klistret en positiv graviditetstest. De fattede ingenting da de åbnede gaven, de kiggede bare lidt underligt på bogen og opdagede ikke rigtig testen, det skal lige siges, at nu er det også lidt gamle forældre jeg har, så de har vidst aldrig rigtig set sådan en graviditetstest før!🙈 Så jeg blev nødt til at spørge om de havde set pinden der var klistret på bogen, hvor til min far svarede “Ja, er det en neglefil?” 😂 Så påpegede jeg at den altså havde to streger, men de forstod stadig ingenting og så helt forvirrede ud. Så til sidst var jeg nødt til at sige at de skulle være mormor og morfar, for jeg var altså gravid. De blev så glade, men nok mest af alt VIRKELIG overraskede, der gik lige nogle sekunder, før de ligesom helt forstod det. Min mor kom over og krammede mig og sagde tillykke og min far rejste sig og mente bestemt det skulle fejres med en ekstra flaske rødvin 😄

Det var virkelig dejligt at få det sagt og se hvor glade de blev. Min mor endda nævnte flere gange, at hun også havde været helt ked af, hvis vores familie slet ikke blev ført videre, så det var bare så dejligt at kunne give dem den glæde 😍
Resten af aftenen blev der talt babynavne, min mors to fødsler af min bror og jeg, forventninger og meget andet, det var simpelthen så dejlig en aften med familien ❤️

Nu er det bare tilbage på arbejdet og hverdagens trommerum, Puha det hårdt efter 3 ugers ferie. Går bare spændt og venter på, at jeg den 6. Marts skal ind på fertilitetsklinikken og scannes og forhåbentlig se det første hjerteblink. Så håber jeg det hele bliver en smule mere virkeligt 💕

4 comments / Add your comment below

 1. Søde du.
  Det sådan en lykkelig tid og virkelig fantastisk at du skal være mor jeg er enormt glad på dine vegne selvom jeg hverken kender dig eller aner en dyt om sådan en omgang har været igennem. Jeg elsker at følge med i denne lykkelige fortælling.

  Det med lykke. Selvfølgwlig er du glad men vi skal ogsp huske os selv på at vi bliver ikke mere lykkelig fordi vi gravide, blir gift eller får hus som vores samfund ellers så dejligt fortæller os konstant. Lykken kommer indefra❤️❤️ Og ikke i ting omkring os.

  Men man kan sagtens være mere glad og fucking happy! Og det er fandme også ret fantastisk!

  1. Hej Natasha
   Dejligt du vil følge med ❤️🙏🏼

   Du har ret, men derfor havde jeg nu stadig bare sådan en ide om, at når det lykkedes så ville jeg føle noget stærkere af en art 🤷🏻‍♀️

   Men jeg er bestemt virkelig glad☺️💕
   Kram fra Line

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.