De højere magter tager seriøst pis på mig😕

En lille status fra række 10 oppe over skyerne…✈️

Vågnede i morges kl. 4.20 frisk og top klar til en lang rejsedag. Jeg har sovet ude hos mine forældre i nat, da de bor 5 minutter fra lufthavnen, og min Paps var så sød at køre mig der ud i morges.

Jeg flyver med Qatar Airways, hvilket jeg aldrig har prøvet før, og jeg må sige, at jeg er ret imponeret. Det er virkelig en stor flot flyver, kabinepersonalet er super servicemindede og søde (tag det fra en, som selv har været stewardesse en gang☺️), maden vi har fået serveret var helt OK af flymad at være, og selv her på de billige rækker på økonomi klassen er der masser af plads. Så er mega positiv over starten på min rejse😁👍🏼

Dog følte jeg, at de højere magter tog seriøst pis på mig, da jeg fandt min række og det sæde jeg skulle sidde på i flyet! Med tanke på, at jeg inderligt ønsker mig et barn og nu er blevet insemineret et par gange uden at det er lykkedes, så er det bare lidt et kæmpe slap-i-face, når ens række med 9 sæder inkluderer 5 babyer! Are you f*cking kidding me🤷🏻‍♀️ Jeg er seriøst omringet af børn i alderen 0 – 2 år, det er squ ikke helt fair 🙈 – jeg håber inderligt, at det må være et positivt tegn fra de højere magter, at der måske lige nu, har sat sig et lille æg fast, og jeg faktisk sidder med baby nr. 6 her på række 10 højt oppe over skyerne🙏🏼

Og se så lige her….det er muligt, at jeg bare aldrig har bemærket dem før, fordi jeg ikke har rejst med en baby, men det her er squ da smart! 😃 En lift der fastmonteres på væggen, så de mindste har et sted at sove, og mor og far slipper for trætte arme på en lang flyvetur…
Nogen har det temlig chillern😄

Nu har jeg lige et stop på 3 timer i Doha lufthavn, så er der tid til at strække benene lidt og måske shoppe en smule☺️ Har dog allerede shoppet lidt hjemme i Kastrup lufthavn, trængte nemlig til en ny parfume, og har længe gerne ville have Elizabeth Ardens White Tea, som har en smadder skøn duft, selv om jeg normalt sværger til Love story fra Chloé, så mon ikke den bliver handlet på hjemturen, det gør jo ikke noget at have lidt at skifte imellem 😉

Vi skal til at lande, men stay tuned for der kommer helt sikkert flere updates fra min ferie i Thailand 😎

Kyyyyyyyys😘

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.