Optur over bankmøde🙆🏻‍♀️

Som nogen af jer måske læste med om i sidste uge, så var jeg temmelig frustreret over, den økonomiske situation jeg står i i forbindelse med hele dette projekt Lav-en-baby 💁🏻‍♀️

I går havde jeg så et møde med min nye bankmand eller nærmere bankdreng – synes de bankrådgivere bliver yngre og yngre, ak ja sandheden er jo nok, at jeg bare er ved at blive gammel 🙈
Jeg fortalte ham, at jeg var i gang med at blive insemineret, hvor til han spurgte, om jeg så også havde prøvet det der fertilitetsbehandling? Det var lidt sødt😄
Anyway, han var vildt flink og utrolig forstående over for min situation, og vi havde et rigtigt fint møde. Han kunne se, at der var noget friværdi i mit andelslån, og vi blev derfor enige om, at jeg kunne bruge noget af det. Så som en start, har vi nu gjort sådan, at jeg har økonomi til yderligere 5 inseminationer.

Wauw, havde total optur på cykelturen hjem fra banken, både øver løsningen vi fandt frem til, men også fordi han var så forstående. Jeg havde jo nok lidt frygtet, at der ville sidde en gammel grå nisse og sige, at hvis jeg ikke havde råd til inseminationen, så ville jeg heller ikke have råd til at have barnet, men sådan var det heldigvis på ingen måde.

Kan virkelig mærke hvordan det har givet mig ro i maven, det er bare så dejligt💜

I morgen tidlig skal jeg ind til ny scanning, og så er jeg både mentalt og økonomisk klar til at starte på 3. insemination😍🙌🏼

Lækker dag til jer😘😘

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.