Status på ny scanning og min vægt…

I dag skulle jeg til ny æg-scanning, mine æg var jo slet ikke store nok, da jeg var til scanning på klinikken d. 29. december, men det så heldigvis meget bedre ud i dag. Ét fint æg på 15,3 mm., som gerne skulle være tip top klar til inseminering på fredag😊 Der er travlt inde på fertilitetsklinikken, og det er derfor ikke nemt at få nogle tider, som passer ind i mit program, så på fredag i min frokostpause, må jeg lige stikke af en times tid fra arbejdet, for at tage ind og få sprøjtet mange millioner små venner op. Lidt underligt at skulle tage tilbage på arbejde efter det, men sådan er det altså bare.

Hvis Ryan stod og heppede, tror jeg faktisk det ville være en smule nemmere 😉

Da ægløsnings-sprøjten skal tages 36 timer før inseminationen, skal jeg holde mig længe vågen i morgen aften, for det betyder, at den skal tages kl. halv 1 om natten. Et temmelig dårligt tidspunkt, for jeg er jo møg bange for at stikke mig selv, og fik derfor min storebror til at stikke mig sidste gang, men jeg kan jo ikke bede nogen om at holde sig vågen så længe, blot for et lille stik som tager 5 sekunder, og som i øvrigt ikke engang gør ondt! Ohh my, jeg bliver vidst bare nødt til at tage mig sammen og gøre det selv – Fy for en pyffer, det kommer til at kræve en del overvindelse. Wish me luck 😉

Vægten

De holder stadig øje med min vægt inde på klinikken, og jeg har derfor været nødt til at tage mig godt og grundigt sammen hen over jul og nytår.

Da jeg startede på klinikken d. 9. oktober fik jeg af vide, at jeg skulle tabe 5,1 kg for at få min BMI under 30, før de overhovedet måtte inseminere mig. Jeg gav den max gas både med sund kost, få kalorier dagligt og Powerwalks, og ved min første inseminering d. 5. december havde jeg smidt omkring 7 kg. Super tilfredsstillende og jeg var ærligt talt ret stolt af mig selv! 😊

Jeg frygtede dog julemåneden, for når man arbejder på kontor, at det bare en daglig kamp at prøve at leve sundt og tabe sig, og ekstra meget i julemåneden – Det er frygteligt jo! Jeg var dog standhaftig og rørte stort set intet i ugerne op til juleferien. Det måtte selvfølgelig heller ikke gå galt, nu havde jeg kæmpet så meget for at smide de kilo, og hvis jeg ikke blev gravid i første omgang, vidste jeg jo, at jeg ville skulle op og stå på klinikkens vægt igen inden anden insemination. Jeg nåede at tabe yderligere et lille kilo, og jeg havde derfor tabt lige knap 8 kg. inden jeg gik på juleferie.

Til trods for at vi holdt juleaften med fuld julemenu både 23. og 24. december, og det helt store julefrokostbord både 1. og 2. juledag, klarede jeg mig nogenlunde pænt igennem julen. Jeg spiste alt, men sørgede for kun at tage én portion af julemaden, og kun spise lidt forskelligt af det, som jeg ALLER bedst kan li’ til julefrokosterne, jeg rørte stort set ingen søde sager, og så powerwalkede jeg en time hver eller hver anden dag, og det virkede efter hensigten, jeg tog kun 200 gr. på, hvilket for mig er en kæmpe præstation i sig selv.

Det blev da alligevel også til en del Powerwalks-km i December 🙂

 

I dagene mellem jul og Nytår gav jeg den så ekstra gas igen med sund mad og få kalorier, og forsatte mine Powerwalks, hvilket resulterede i at jeg tabte 100 gr. på 3 dage – Men så blev det Nytårsaften, 3 retters menu, øl, vin, pagne og drinks i stridestrømme, hvor jeg festede til den lyse morgen (det kunne jo være min sidste fest i meget lang tid 😉).

Nytårsprinsessen – Lidt royal har man vel lov at føle sig 😉

Det er dog lige før at jeg tror, at jeg har kastet alle de kalorier op 1. januar, som jeg har indtaget hele julemåneden, hold nu fast jeg havde det skidt i går, men sjovt var det – I hvert fald det jeg husker 😉

Nårh men et nyt år er startet, og når jeg nu lå som et lig hele dagen i går, så måtte jeg jo gøre noget ved det i dag, så træningen i 2018 er blevet skudt i gang sammen med en veninde i eftermiddags, og jeg er helt på toppen igen. Jeg synes dog stadig det er en smule nervepirrende, at jeg skal træde op på vægten på fredag på klinikken, men det vil jeg nu nok altid føle, når det handler om min vægt imens andre kigger på, sådan er det vidst bare, når man har kæmpet mod kiloene hele sit liv, sådan er det i hvert fald for mig. Jeg føler dog helt oprigtig, at jeg har gjort hvad jeg kunne i december måned, måske lige med undtagelse af Nytårsaften, men jeg er jo kun et menneske! 😊

 

 Nytårsforsæt

Hmmm jeg har egentlig ikke lavet mig et decideret nytårsforsæt i år, men det må vel i bund og grund også bare være, at jeg VIL og SKAL blive gravid i løbet af 2018, og da rigtig gerne inden for det første halve år.

Hvad er dit nytårsforsæt ? 😊

 

 

2 comments / Add your comment below

  1. Uh ja det er altså ikke sjovt det der med at skulle stikke sig. Den ene gang sad jeg og stak mig i maveskindet under scenen til “vi elsker 90erne” i Rødovre fordi vi var på arbejde derude. Den gang var der desværre ikke “held i sprøjten” men Liv blev rent faktisk mere eller mindre til men jeg stod og skød CO2 og ild til vi elsker 90erne i Århus (jeg blev insemineret dagen før)

    1. Det er bestemt ikke rart, og nu sidder jeg pænt her og venter på at kunne gøre det.. YAIKS!
      Åhh please lad der være mega meget held i lige præcis denne sprøjte!
      Men sikke en hyggelig historie, at Liv “næsten” blev til under 90’er festen 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.