En dejlig jul er overstået

– godt der er et helt år til en ny! 😊

I år fejrede jeg juleaften to gange, og var til julefrokost både 1. og 2. juledag.

  Første juleaften

Første juleaften blev holdt d. 23. hos min storebror og svigerinde, det var virkelig hyggeligt, og både min svigerindes mor, mand og lillebror var med, og min brors og mine forældre var med, og så mig, men som min svigerinde siger, jeg er jo ikke en gæst, jeg er efterhånden bare en del af inventaret. 😉 Min svigerindes store teenage søn skulle holde jul hos sin far og min egen storebror, som er brandmand, havde døgnvagt på stationen den 24., så derfor ville de holde en jul, hvor begge kunne være med. Det var super hyggeligt at slå vores familier sammen på den måde, for vores egen familie er ikke ret stor. Vi havde en skøn aften, og jeg var så heldig at få et par fede sneakers af min storebror, som jeg havde ønsket mig.

Julegaven fra min storebror – Super fede sneakers fra Arkk Copenhagen

  Anden juleaften

Selve juleaften altså d. 24. startede jeg dagen med god morgenmad, hygge på sofaen og julefilm. Senere tog jeg ned for at træne, så kroppen var klar til endnu en omgang julemad, og så hjem og gøre mig i stand. Lidt julefin skal man vel være, også selvom vi blot skulle være mine forældre, onkel og jeg om aftenen.😊 Vi havde endnu en hyggelig aften, og jeg fik en herlig gave af mine forældre. Vi har ellers en regel i vores familie om, at vi ikke giver penge i julegave, men der kan laves undtagelser, hvis man får pengene som et tilskud til noget lidt større. Og i år havde jeg altså ønsket mig et tilskud til en flybillet, så jeg kan tage til Thailand i februar og besøge min moster.

Som nogen af jer måske har læst med om tidligere, så har jeg rigtig tæt forhold til min moster, og desværre så døde hendes kæreste for lidt tid siden. De er/var begge pensionister, og hver vinter boede de i Thailand i et halvt år og nød pensionist-livet. Inden min mosters kæreste tog hjem i foråret, så havde han allerede betalt for et nyt hus, et helt år frem i tiden, så nu står min moster med et hus i Thailand hun frit kan bruge ind til sommer, men det er jo ikke særlig hyggeligt at gøre alene, og derfor ville jeg gerne ned og besøge hende.

Det er altså ikke normalt, at mine forældre giver SÅ dyre gaver, men hvis de virkelig synes, at det er en god ide, og de samtidig kan finde en tilsvarende gave til min bror, så har de ikke noget imod at give lidt ekstra. Og de syntes heldigvis ligesom jeg, at det var en rigtig god ide, at jeg tager ned og hygger lidt om min moster i et par uger i Thailand. Og da min storebror og svigerinde lige har købt hus, har de gang i en masse projekter, så et økonomisk tilsvarende beløb, faldt helt sikkert også på et tørt sted for dem. Der bliver aldrig gjort forskel, det går min far virkelig højt op i 😊

Juleaftens outfit 😉

  Første juledag

Min veninde som er flyttet til Fyn var hjemme i København og fejre jul med sin familie. Vi har været veninder siden vi var 13 år gamle, og i vores teenage år, hang vi meget ud hjemme hos hendes forældre, og jeg var nærmest en del af hendes tossede familie. Altså tossede på aller bedste vis – jeg ELSKER at være sammen med hendes familie. 😊 Jeg har derfor altid været med til mange af deres familiekomsammener og i år var ingen undtagelse, jeg var nemlig inviteret med til julefrokost 1. juledag, og det var super hyggeligt. Vi havde en dejlig dag, med skøn mad og en lang og vild pakkeleg, hvor der blev gået op i det med liv og sjæl.

  Anden juledag

Puha, nu var jeg altså ved at være en smule træt af fed julemad i lange baner, men dagen stod på julefrokost hos mine forældre 2. juledag, så jeg måtte bide den sidste frokost i mig. Vi var samlet med min onkel, bror, svigerinde og hendes søn, og vi havde endnu en dejlig dag med lækker mad, jeg har dog aldrig spist så lidt af min mors julefrokostmad før, men helt ærligt, min krop var jo nærmest proppet til randen med fed julemad. 😊

 

  I dag – 3. juledag

Hvor er jeg dog glad for, at jeg ikke skal til endnu et ædegilde i dag, jeg har det lidt som om, at jeg kunne faste i den næste måned uden nogen problemer. 😊

Dagen i dag bruges i stedet på lidt blog-skrivning og senere står den på træning, jeg har lige et par tusinde julekalorier der skal forbrændes, fertilitetsklinikken holder jo stadig øje med min vægt!  Og i aften skal jeg til Suspekt koncert i Vega med min storebror, svigerinde, hendes søn og en af hans venner. Jeg glæder mig helt sindsygt, billetten har hængt på mit køleskab siden April måned, så jeg har virkelig glædet mig længe. Det sjoveste er, at vi har holdt det hemmeligt for min svigerindes søn i al den tid, og hver gang han har været her hjemme og set billetten, har jeg måtte lyve og sige, at jeg skulle afsted med mine veninder, så da han fik de to billetter til ham og en ven i julegave d. 23. blev han ellevild. Hans første reaktion var dog, at hans syntes, at det var ret strengt, at jeg havde løjet for ham så længe 😉

  Status på projekt Lav-en-baby

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og drikke lidt drinks og feste med de andre, det er jo muligvis ved at være sidste udkald. Selv om det måske har været lige i overkanten, med to juleaftener og to julefrokoster 4 dage i træk, så har det betydet, at tiden er fløjet af sted, og jeg har derfor ikke skænket hele projekt Lav-en-baby særlig mange tanker de sidste par dage.

Bloggen opdateres og der gøres status på jul og baby projekt 🙂

På fredag d. 29. skal jeg ind på fertilitetsklinikken og have scannet mine æg, så de kan finde frem til dagen, for mit 2. iui forsøg. Jeg håber virkelig, at de siger, at jeg kan insemineres d. 2. eller 3. januar, for hvis de forudser, at jeg allerede skal insemineres enten d. 31. eller d. 1., så er jeg nødt til at springe insemineringen over i denne cyklus, da klinikken holder nytårs-lukket. Øv, det må bare ikke ske! Nu er jeg ligesom i gang med forløbet, og vil bare gerne videre, kan næsten ikke holde tanken ud, hvis jeg skal vente endnu en måned.

Jeg holder vejret og krydser fingre ind til på fredag, og så får den lidt ekstra gas i aften til koncerten i stedet for til Nytårsaften, som jo forhåbentlig kommer til at være stille og rolig, hvis jeg skal insemineres et par dage efter.

Håber I alle har haft en dejlig jul, min har i hvert fald været helt perfekt, men jeg er nu alligevel glad for, at der er et helt år til, at det er jul igen. 😉

-Og så håber jeg, at der til næste år, er kommet endnu et familiemedlem til klanen. 😊 Julen er jo børnenes fest, så det bliver altså lidt hyggeligt, når der engang kommer småbørn med til jul, det har jeg aldrig prøvet, da jeg altid har været den mindste i vores familie.

 

 

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.