Graviditetstest-dagen…

I morges skulle jeg tage graviditetstesten og resultatet blev som forventet, Negativt. Det kom hverken som et chok, og jeg blev heller ej skuffet, eftersom jeg fik min menstruation i søndags. I søndags var jeg selvfølgelig en smule skuffet, men her et par dage senere, har den følelse lagt sig, og jeg ser i stedet frem til et nyt forsøg i starten af januar, og jeg er sikker på, at der venter mig et spændende nyt år i 2018😊

Jeg ringede til fertilitetsklinikken og fortalte dem resultatet af testen, og vi aftalte det videre forløb. Så planen er nu, at jeg skal ind til scanning d. 29. December, og hvis mit æg ser ud som ved sidste scanning, betyder det, at jeg vil blive insemineret d. 2. Januar. Det håber jeg inderligt på, for hvis de beregner mig til 1-2 dage tidligere, har klinikken nytårslukket, og jeg vil derfor blive nødt til at springe denne cyklus over. Øv, det kan jeg næsten ikke holde ud! 😞

Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, at det ikke bare lykkedes i første forsøg, men jeg holder modet oppe og ser på de lyse sider i stedet. Nu kan jeg tillade mig at drikke et glas vin eller to juleaften, og d. 27. når jeg skal til Suspekt koncert i Vega, kan jeg nu også drikke et par drinks – Så det er da slet ikke så dårligt 😉

Det eneste der er en smule frustrerende er, at de på fertilitetsklinikken stadig holder øje med min vægt, så jeg skal altså virkelig passe på med den fede mad her i julen, for hvis jeg tager for meget på, får jeg jo ikke lov at blive insemineret i Januar. Jeg har på nuværende tidspunkt tabt omkring 8 kg, og jeg skulle blot tabe 5,1 kg, så jeg må altså ikke tage mere end ca. 3 kg på. Det lyder måske også af meget for nogen, men min krop er desværre af den type, som sagtens kan tage et halvt til et helt kg på, blot efter et par dage med usund mad, så det er altså lidt op ad bakke her i julen 😕

Håber og tror på, at det hele nok skal gå, det skal i hvert fald ikke ødelægge mit julehumør🎅

I aften skal jeg mødes med et par veninder inde på Vesterbro til Gløgg og julehygge, og det glæder jeg mig rigtig meget til, og det bliver dejligt at være i selskab med nogen, der kender min situation og som støtter og bakker op💜

2 comments / Add your comment below

  1. Hej Line 🙂

    På vægten kan man godt tage på, på grund af meget mad, det er sandt. Men det er som oftest vandvægt og det, du stadig har i din tarm. Det er meget svært at tage 1-2kg fedt på på sådan en kort periode <3 men det er selvfølgelig en god ide at holde lidt øje med sig selv. Men 3 kg på et par uger, så skal man virkelig overspise for at det går så galt <3

    1. Hej Sarah
      Jeg er helt med på, at jeg selvfølgelig ikke tager 3 kg fedt på😊 Klinikken bruger en almindelig vægt, så den måler jo ikke om det er det ene eller andet, den viser blot et tal, og hvis det er for højt, må jeg ikke insemineres. Og jeg kan altså sagtens tage 3 kg på, tro mig, jeg har dog kendt min krop og vægt igennem 32 år😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.