Party-pigen melder afbud…

I dag er årets sjoveste fest på arbejdet, nemlig årets julefrokost. Jeg arbejder i en temmelig stor virksomhed med ca. 3000 ansatte, så det er en kæmpe fest, og det plejer at være smadder festligt, og så går det ret vildt for sig.

Jeg havde egentlig meldt mig til, men vidste godt, at det ville være med forbehold – Jeg vidste jo ikke med sikkerhed på daværende tidspunkt, om jeg ville blive insemineret her i December eller ej.

Nu blev jeg jo så insemineret i tirsdags, hvilket betyder NUL alkohol til mig, og jeg har derfor valgt ikke at dukke op til festen. Flere ville jo nok mene, at jeg sagtens ville kunne tage med, og sikkert også kunne drikke et enkelt glas vin til maden, men sådan fungerer det desværre ikke for mig.

Eftersom jeg har været lidt af en evigheds-single, har jeg selvfølgelig en del byture bag mig, og mine kollegaer ved derfor godt, at jeg normalt er en heftig party-pige 😉 Ikke at jeg går byen særlig ofte (det jo lidt svært, når alle veninderne har børn), men NÅR jeg går ud, så er det altså til den lyse morgen i en kodyl brandert, og jeg indrømmer gerne, at jeg ELSKER det. Mine kollegaer vil derfor ikke være i tvivl om, at der er noget ”galt”, hvis jeg pludselig nægter at drikke den mindste dråbe alkohol.

Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, at jeg må melde afbud – Især hvis jeg om 12 dage finder ud af, at jeg slet ikke er gravid! Men det er jo bare en fest, og dem skal der nok komme flere af.

Jeg har allerede fået flere Snaps (altså ikke dem man drikker) og beskeder fra kollegaerne siden i går, om at de forventer, at jeg kommer til festen, så den bli’r squ nok lidt svær i aften, hvis det forsætter.

 Sidste dag i før-juleferien

/ Hyggetøj level 100

Sidste dag i min før-juleferie, har jeg i stedet trukket i hyggetøjet og taget på julegaveshopping, og jeg fik klaret alle gaverne på blot nogle få timer, Mega luksus at være i så god tid med gaverne i år, det har jeg vidst aldrig prøvet før.

Der blev selvfølgelig også shoppet lidt til mig selv, men altså også kun fordi, at jeg længe har været på jagt efter et par rå støvler med lidt hæl, og nu fandt jeg endelig nogle, som jeg synes var vildt fede i ruskind, Og så var de på UDSALG – Så må man altså gerne!! 😉

/ De er da ret så fede ikk’?!

Aftenen står på sofahygge, og planen er at se lidt forskellige julefilm – Håber jeg kan finde min yndlings The Holiday, I ved den hvor Cameron Diaz og Kate Winslet bytter huse, og selvfølgelig finder kærligheden. Jeg er simpelthen en sucker for den julefilm. Jeg er ellers ikke normalt til kærlighedsfilm, meeeeeen skal man have et woman crush, er Cameron Diaz klart en af favoritterne!

Og så skal jeg selvfølgelig se aftenens afsnit af årets sjoveste julekalender, nemlig den Natholdet har lavet med Anders Breinholt, Søren Rasted og øl-eksperten Carsten Berthelsen. Jeg freaking ELSKER Søren Rasted altså, hvem der dog bare kunne finde en mand som ham! 😉 – Hvis I endnu ikke har set den, så bør I klart gøre det – 10 minutters tosserier med to top underholdende mænd og én der er ret underholdende blot ved sin tilstedeværelse (der nævnes ingen navne).

Håber I får en hyggelig og/eller festlig fredag aften, hvad end I skal bruge den på.

Juleglitter og kram udover det hele <3

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.