I’m so excited and I just can’t hide it… La la la la

Ja som overskriften nok fortæller, så er jeg temmelig glad i låget i dag 😊

I morges kl. 7.30 mødte jeg op på fertilitetsklinikken og skulle have lavet min æg-scanning. Lægen kunne se, at der godt nok ikke var så mange æg, men dem der var, var rigtig flotte og samtidig var min slimhinde helt perfekt, hvilket betyder, at jeg er klar til inseminering.

Jeg følte mig dog stadig ikke helt overbevist om, at jeg ville få lov at starte forløbet til inseminering, før han havde tjekket, om jeg havde nået mit mål på vægten. Men da vi kom ind i konsultationsværelset, forsatte lægen blot med at tale om det videre forløb, jeg måtte derfor selv stoppe ham og spørge, om jeg ikke skulle en tur på vægten før vi aftalte yderligere. Det skulle jeg dog slet ikke, jeg havde jo ringet og sagt, at jeg havde nået målet, da jeg bestilte tiden til scanningen, og det valgte han at stole på, og i øvrigt pointerede han, at han sagtens kunne se, at der var sket noget siden sidst jeg var der, så alt var godt. Det skal dog lige siges, at da jeg stillede mig op på min egen vægt i morges, viste den, at jeg havde nået at smide lige knap 7 kg siden mit første besøg hos klinikken d. 9. oktober, og målet var blot 5,1 kg. 😊

For filan hvor blev jeg glad, men hvor er det dog fjollet, at jeg har gået og været så nervøs for mødet med den vægt, når jeg ikke en gang skulle op på den! Tror først jeg sov kl. lidt i 3 i nat, fordi jeg var så nervøs og spændt på mødet i dag.

Yaaaaas, Nu er planen så lagt!

Søndag aften skal jeg stikke mig selv med en sprøjte, der gør, at mine æg bliver tip top klar til inseminering – Shit, som om jeg tør det selv, jeg er jo hunderæd for nåle i forvejen! Jeg har derfor lagt en plan 😉 Min kære storebror ved jo som bekendt ikke noget om, at jeg skal i gang med at insemineres, jeg har derfor i dag skrevet til ham, at jeg kommer forbi søndag aften, fordi han skal hjælpe mig med noget. Der vil jeg så sætte ham ind i hele mit projekt Lav-en-baby, og heldigvis er min svigerinde der til at bakke mig op. Jeg håber inderligt, at han bliver oprigtig glad på mine vegne, og så håber jeg, at han selvfølgelig gerne vil hjælpe med at stikke mig. På den måde får han jo også sin egen lille del i mit projekt, og det har jeg det egentlig ret fedt med. Han kører i øvrigt ambulance, så det burde ikke skræmme ham, at skulle hjælpe sin lillesøster med et lille stik. 😊

Så er det ellers bare at gå og vente hele mandagen, og tirsdag formiddag skal jeg så ind og insemineres. 😊

Hold nu fast, jeg har slet ikke kunne få armene ned hele dagen, og det er altså virkelig svært at skjule for sine kollegaer, når man er så glad i låget, som jeg er lige præcis i dag. Jeg måtte bilde dem ind, at det simpelthen var på grund af mit vægttab, for det ved de godt, at jeg altid kæmper lidt med. Og det var jo heller ikke helt en løgn, det var måske bare kun halvdelen af sandheden, men det er vel også okay i sådan en situation. 😉

Når jeg har fri fra job i morgen, går jeg på en uges tidlig juleferie, hold nu op det bliver skønt. Weekenden skal nydes til fulde, fredag skal jeg ud med svigerinden og se Huxi Bach, og lørdag står den på tøsejulefrokost – og Ja, jeg har tænkt mig at nyde et glas vin eller to, måske også tre. Jeg ved godt, at flere sikkert har deres mening om dette, men jeg har selvfølgelig ikke tænkt mig, at drikke hjernen fuldstændig ud. Samtidig tænker jeg, at det måske er meget sundt at slå tankerne lidt fra på projektet, og bare have en skøn aften i damernes selskab.

Det bliver så vildt at komme i gang, men jeg ved selvfølgelig godt, at det kan være lidt ”farligt”, at jeg er så glad, og at jeg allerede begynder at glæde mig, men jeg kan jo desværre ikke selv styre mine glædes-følelser, og det er vel egentlig også bedre, at jeg har positive tanker, frem for bange og negative tanker.

Jeg føler mig lidt som i en form for glædesrus lige nu, og samtidig er jeg sindssygt træt efter alt for få timers søvn. Det har squ været en ret følelsesmæssig crazy dag, og jeg er sikker på, at jeg kommer til at sove rigtig dejligt i nat. Egentlig havde jeg en aftale med en veninde her til aften, men vi har flyttet den til en anden dag, da hendes søn havde holdt hende oppe hele natten, så overskudsfaktoren var cirka li’ nul for os begge.

Aftenen står derfor på afslapning på sofaen, og så er der jo lige kommet 2 afsnit af den nye sæson af Vikings ud i dag – Helt fænomenal timing alligevel 😉

Vægttabet skal selvfølgelig fejres med lidt guf – Det har jo alle dage været den mest geniale ide, at fejre et vægttab med at spise slik! Det er dog bare lidt Nellie Dellies, så det er ikke helt så slemt! 😊

Håber I får en ligeså lækker aften som mig <3

 

 

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.